OM OS

Gitte Birk Borst

Indehaver & Frisør

Gitte har 18 år på bagen i frisørfaget og har i en længere årrække været ved frisør Thygesen i Grenå og en periode ved frisør Malou.

Gitte har altid gået med en selvstændig iværksætter i maven og da chancen bød sig, slog hun til og startede Hair by BORST den 1/8 2020.

Gitte brænder for frisørfaget, og er lidt af en fagnørd. 

Hun siger sin mening og elsker at snakke ansigtsformer og klædelighed. Krøller er hendes helt store passion.

Hun er altid smilende og klar til en hyggelig snak.


 

Rikke Koustrup Christiansen

Frisør 

Rikke er frisørassistent i Hair by BORST. Hun har tidligere været hos Frisør Malou i næsten 4 år. Rikke er udlært i nov 2019 med super flotte resultater. 

Hos Rikke får du en dygtig, ung, frisk frisør med et skønt smil på læben. Hun har en finger på pulsen og har altid en god ide i ærmet. 


Henriette Bahr

Frisør

Henriette er udlært ved frisør Malou i juni 2021. Derudover har hun været selvstændig og haft egen salon Frisør Bahr i et år i Allingåbro. Hun er perfektionist til finger spidserne og elsker et godt håndværk i form af klipninger, farve, permanent og opsætninger. 

Julie Lyngholt Christensen

3 års. Frisør elev

Julie er frisør elev i mester lære. Hun er super sød, og klar på at lære en masse. Julie står klar til at servicere jer. Hos Julie kan du booke tid til bryn, vipper og kur behandling. Samt farve og refleks behandlinger. Julie tilbyder også elev klip, denne klipning tager længere tid ind alm. Og finder vi opgaven for svær for Julie, finder vi en ny tid ved en assistent.

Nyhed !!! Julie har været på kursus - og tilbyder nu nye behandlinger : Brow lamination og Lash lift.