OM OS

Gitte Birk Borst

Indehaver & Frisør (Gitte er pt. på barsel, hun vender tilbage i maj 22)

Gitte har 17 år på bagen i frisørfaget og har i en længere årrække været ved frisør Thygesen i Grenå og en periode ved frisør Malou.

Gitte har altid gået med en selvstændig iværksætter i maven og da chancen bød sig, slog hun til og startede Hair by BORST den 1/8 2020.

Gitte brænder for frisørfaget, og er lidt af en fagnørd. 

Hun siger sin mening og elsker at snakke ansigtsformer og klædelighed.

Hun er altid smilende og klar til en hyggelig snak.


 

Rikke Koustrup Christiansen

Frisør 

Rikke er frisørassistent i Hair by BORST. Hun har tidligere været hos Frisør Malou i næsten 4 år. Rikke er udlært i nov 2019 med super flotte resultater. 

Hos Rikke får du en dygtig, ung, frisk frisør med et skønt smil på læben. Hun har en finger på pulsen og har altid en god ide i ærmet. 


Julie Lyngholt Christensen

1 års. Frisør elev

Julie er vores sidste nye ankommende i salonen og hun startede d.3/8 - 21. Julie er 1 års. frisør elev i mester lære. Hun er super sød, og klar på at lære en masse. Julie står klar til at servicere jer. Hos Julie kan du booke tid til bryn, vipper og kur behandling. Samt hel farve behandlinger. Og nu kan man også booke tid til en elev klip, denne klipning tager længere tid ind alm. Og finder vi opgaven for svær for Julie, finder vi en ny tid ved en assistent.

Michell Schnoor

Frisør

Er vores søde barsels vikar. Hun vil være at finde i salonen frem til d. 16 Juli 2022.

Michell er udlært i juni 2021 i Randers.